Abstrakte kunst in je interieur – L’ art abstrait dans votre intérieur – Abstract art in your interior (0005)

* Ik hou van een mooi stukje kunst in een hedendaags interieur. Een kunstwerk kan het voornaamste focuspunt zijn in een ruimte, maar het kan ook heel subtiel een fraaie kamer vervolledigen. Wil je een woning of werkruimte die een beetje karakter en eigenheid uitdraagt, kies dan voor een paar handgemaakte woonaccesoires en originele kunstwerken.

** J’aime une belle pièce d’art dans un intérieur contemporain. Une œuvre d’art peut être le point focal principal dans un espace, mais elle peut aussi très subtilement compléter une belle pièce. Si vous voulez une maison ou un espace de travail qui exprime un peu de caractère et d’individualité, choisissez quelques accessoires pour la maison faits à la main et des œuvres d’art originales.

*** I love a beautiful piece of art in a contemporary interior. A work of art can be the main focal point in a space, but it can also very subtly complete a beautiful room. If you want a home or work space that conveys a bit of character and individuality, choose a few handmade home accessories and original artworks.

 

* In deze berichten combineer ik mijn passie voor schilderen met mijn liefde voor interieurstyling. Schilderij 0005 wordt in deze loft samengebracht met een fraaie bruine lederen zetel met aangepaste kussens in geel- en bruintinten. Het geheel wordt afgewerkt met een smaakvolle beige staanlamp.

** Dans ces messages, je combine ma passion pour la peinture avec mon amour pour le style intérieur. La peinture 0005 est réunie dans ce loft avec un beau siège en cuir marron avec des coussins personnalisés dans les tons jaunes et bruns. L’ensemble est fini avec un beau lampadaire beige.

*** In these posts I combine my passion for painting with my love for interior styling. Painting 0005 is combined in this loft with a beautiful brown leather seat with custom cushions in yellow and brown tones. The room is finished with a tasteful beige floor lamp.

Schilderij in loft met bruine lederen zetel, bijhorende kussens en beige staanlamp

 

Meer informatie ivm mijn abstract schilderij met textuur, vindt je hier:

Find more information about this painting here:

Textured abstract painting in yellow and blue

Aarzel niet om mij te contacteren als je interesse hebt in dit schilderij, ik tracht betaalbare kunst te maken.

kain.gallery3212@gmail.com

Steun een kunstenaar, koop handgemaakt 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s